Samen zijn we één

Samen Kerk is een eenheid van mensen die samen werken om de omgeving te veranderen naar God’s evenbeeld. Aan de hand van samenkomsten, studie- en gebedsavonden gaan we op zoek waar God wil werken. Zo kunnen we Hem de glorie geven die Hij verdient.

Aanstaande activiteiten

Samen Dieper

mei 24 @ 19:30 - 21:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 24 mei 2022 at 19:30

One event on 7 juni 2022 at 19:30

Samengroepen

juni 14 @ 19:30 - 21:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 14 juni 2022 at 19:30

Afsluiting dinsdagavonden

juni 21 @ 19:30 - 21:00

SamenKerk activiteiten

Samenkomsten

Iedere zondag ochtend van 10u30 tot 12u komen we samen voor een familiedienst waarin we als gezin God aanbidden met muziek en zang, naar Hem luisteren door het Woord en dienen we elkaar door bemoedigende gesprekken of gebed.

De kinderen hebben hun eigen programma van 0 – 12 jaar en er is ook een tiener en 18+ werking die regelmatig samenkomt tijdens en naast de familiediensten.

Kinderwerking

Een samenkomst om hun eigen niveau gevuld met verhalen, spelletjes, knutselwerk, … geeft de kinderen de mogelijkheid om God te leren kennen zoals zij dit het best kunnen.

De enthousiaste kinderwerkers staan iedere zondag vol enthousiasme klaar om zichzelf volledig te geven zodat je kinderen op een leuke manier leren wie ze voor God zijn.

De focus ligt voornamelijk op de relatie tussen het kind en de Hemelse Vader.

LEES MEER

Tieners

Tieners van 12 – 18 jaar hebben hun eigen uitdagingen, verlangens en gevoelens – ook wel eens pubers genoemd. Dit schrikt onze tienerleid(st)ers niet af. Integendeel, ze werken vol passie aan een aangepast programma en boodschappen die handvaten geeft om samen met God doorheen een roller-coaster periode van hun leven te gaan.

De tieners zien elkaar maandelijks tijdens een familiesamenkomst, maar plannen ook activiteiten in om elkaar beter te leren kennen.

LEES MEER

18 Plus(tijdelijk opgeschort)

De jong volwassenen in onze familie krijgen de kans om hun jaren van oriëntatie en grote veranderingen samen te doorlopen aan de hand van begeleiding, studies en eenheid.

De enthousiaste leiding gebruikt hun levenservaring en wandel met God doorheen deze periode om de jonge mannen en vrouwen richtingen aan te reiken.

De groep komt 1x per maand samen op een vrijdag avond.

LEES MEER

Dinsdagse samenkomsten

Iedere week wordt er afgewisseld tussen een Studie(SamenDieper), Thuiskring(SamenGroepen) en een Aanbiddingsavond(Samenbidden & zingen) die op de dinsdagavonden doorgaan.

Hetgeen gepland staat wordt doorgegeven via het nieuwsbrief en via de mededelingen tijdens de zondagsdienst. Ook onderaan deze pagina kan je zien welke activiteiten er gepland staan.

LEES MEER
Bekijk alle evenementen

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van ons nieuws of activiteiten? Laat je email en naam achter en we voegen je toe aan onze mailings.