Ook dit jaar gaat de VVP Ontmoetingsdag door!

WAAROM ORGANISEERT VVP DEZE DAG?

De VVP-Ontmoetingsdag bestond al voordat VVP in 1993 werd opgericht (ruim 29 jaar geleden). Uiteraard had het destijds een andere naam (“Vlaamse Ontmoetingsdag”), maar de doelstelling is onveranderd gebleven, namelijk het ontmoeten van elkaar. Nog steeds is dit onze focus! Als de coronapandemie ons iets heeft geleerd, is het de sociale dimensie van het kerk zijn. De kerk bestaat uit mensen die behoefte hebben om elkaar te zien, met elkaar te praten en gewoon om samen te zijn, waarbij het geloof de gemeenschappelijke basis vormt.

IS DE VVP-ONTMOETINGSDAG ENKEL VOOR VVP-GEMEENTEN?

Dit wordt soms wel eens, ten onrechte, gedacht. VVP is wel de initiatiefnemer. In een lied zingen we: ‘Vader, maak ons één.’ Daarom is iedereen, van welke kerk je ook bent, welkom!
PROGRAMMA

09.00 Deuren open

10.00 Voormiddagsamenkomst

14.30 Namiddagsamenkomst

17.00 Einde

PJV

Met heel veel enthousiame en liefde spannen zij zich in om kinderen en tieners een onvergetelijke dag te bezorgen.
PARKING & VERVOER

AUTO

Ruime parkeergelegenheid aan de Brabanthal.

TREIN – LEUVEN STATION

Vanaf Leuven station rijdt er een shuttlebus naar de Brabanthal. Je kan instappen aan het busstation van de Lijn. Na elke samenkomst rijden er bussen terug naar het station.

(Misschien moet je even wachten, omdat de bus heen en weer pendelt.)

Voor meer informatie: https://vvp.be/ontmoetingsdag/[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]