We geloven in onze liefdevolle Hemelse Vader, in Jezus als Zoon van God en in de kracht van de Heilige Geest

Dankbaar voor Zijn liefde voor ons en wat Hij deed aan het kruis en Zijn opstanding uit de dood, willen we deze liefde doorgeven aan de wereld. Opdat iedereen mag zien hoe liefdevol onze Vader in de hemel is.

LEES MEER

Wij geloven in de kracht van gebed

Ons pastoraal team staat altijd voor je klaar. Geef je gebedspunten door en wij doen de rest.

AANVRAAG GEBED

Je bent van harte welkom

Iedere zondag ochtend komen we als familie samen om te vieren dat Hij goed is. Ook voor de kinderen is er een aangepast programma. En op dinsdag en donderdag kun je ook terecht op onze bijbelstudies en gebed avonden.

LEES MEER

Christen zijn is meer dan alleen een ogenblikkelijke bekering – het is een dagelijks proces waarbij je steeds meer op Christus gaat lijken.

Billy Graham

De duisternis kan de duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat doen. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.

Martin Luther King, Jr.

God kan ons geen geluk en vrede zonder Zichzelf geven, omdat het er niet is. Zoiets bestaat niet.

C. S. Lewis
Bezoek ons dit weekend

Aanstaande evenementen

Opdraagdienst

juli 3 @ 10:30 - 12:00

AANBEVOLEN BERICHT

Een nieuw begin voor de mensheid!

Door Zijn dood en opstanding mogen ook Zijn volgelingen in een nieuw leven opstaan. Wij volgen Hem in de dood en wij mogen leven met Hem. Maar dan geldt ten diepste ook: niet meer ik leef, maar Hij leeft in Mij.

LEES MEER

Laatste berichten

Liefde is een vrucht van elk seizoen, altijd beschikbaar voor iedereen. Het is het grootste geschenk dat iemand kan geven.

WAT WE DOEN