In de nacht van zaterdag 10/04 op zondag 11/04 ontstond er een brand in het bedrijvencomplex waarin ons kerkgebouw gelegen is.

De brand verwoeste de volledige zaal, keuken en technische ruimte van onze kerk. Er staan nog 4 muren recht en er hangt nog een zwaar beschadigd plafond boven onze kerk maar dat wat aanwezig was in het gebouw zijn we kwijt. Dit gaat van muziekinstrumenten tot tv’s en computers, van mengpanelen tot camera’s, van stoelen tot podium en van plafond tot vloer en alles er tussenin.

We hebben enorm veel steunbetuigingen, gebeden en hartverwarmende boodschappen ontvangen. Ook is er veel vraag hoe jullie ons kunnen helpen en dit zowel op praktisch, geestelijk of financieel vlak. Wij zijn als kerk alvast overdonderd en enorm dankbaar door dit grote medeleven.

We hebben deze pagina aangemaakt om jullie in de komende weken en maanden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen met betrekking tot deze ingrijpende gebeurtenis voor onze kerk.

Ontdek hieronder hoe je ons kan helpen.

1. Gebed

Eerst en vooral willen we jullie vragen om samen met ons in gebed te gaan staan op de belofte dat God alles nieuw maakt.

ONTDEK ONZE GEBEDSPUNTEN

2. Praktische hulp

Vooralsnog is er geen nood aan praktische hulp. Moest dit in de (nabije) toekomst veranderen zullen we dat hier zeker meedelen.

Financiële ondersteuning

De meeste vragen om ons te helpen situeren zich op financieel vlak. Daar zijn we alvast enorm dankbaar voor. Op basis van deze vele vragen  delen we hier ons bankrekeningnummer, als je ons liever rechtstreeks wilt steunen. We zijn alvast enorm dankbaar voor elke geschonken euro wat ons verder helpt naar volledig herstel.

Rekeningnummer:

BE98 0019 0633 0993

Melding: SAMENBOUWEN *

Bezoek ons dit weekend